Jdi na obsah Jdi na menu

seznam free PR webů

Výhody PR článků

PR články jsou výtečným marketingovým nástrojem, jak dát o své firmě, blogu, webových stránkách, službách či produktech vědět širokému okruhu lidí. Skvěle pomůže propagovat produkt, službu, ale i vaší osobu, pokud to bude vaším cílem. Jedná se o nástroj, který nenásilně a nevtíravě osloví potencionální zákazníky a klienty. Mezi největší výhody PR článků patří:

  1. Generování kvalitních zpětných odkazů
  2. Zlepšení povědomí o vašich službách, produktech
  3. Upoutání pozornosti
  4. Zvýšení návštěvnosti vašich stránek/webu
  5. Zvyšování hodnoty webu a viditelnosti ve vyhledávačích

 

Zprávy aktuálně - sponzor článku

PR články = silný nástroj k propagaci

PR články patří k velmi silným nástrojům určeným k propagaci podnikatelského záměru. Ať už chcete nabízet službu či produkt a nebo dát o sobě či vaší firmě vědět široké veřejnosti.

R1 Morava - zpravodajství z Moravy

PR články = Lepší image společnosti

Díky kvalitnímu PR článku napomůžete k celkové výraznější image vaší firmy/společnosti. Jestliže se PR kampaň vydaří, lidé si vybudují k poskytovaným službám či nabízenému zboží vztah a upřednostní ji oproti „neznámé“ konkurenci.

Novinky - sponzor textu

Hodně muziky za málo peněz

Další výhodou PR článků je fakt, že jde o reklamu, která vás finančně nezruinuje a má mnohem větší životnost než klasická reklama. Nenásilným a zajímavým způsobem můžete vyjádřit něco, co by jinak zůstalo bez povšimnutí. Pro tento typ reklamy je vhodné vybírat weby, kde články s odkazem na vámi nabízené služby či produkty zůstanou buď na předem stanovenou dobu a nebo nastálo.

Zprávy na iDnes

Nenechte se ovládnout netrpělivostí

Jedinou nevýhodou mezi těmi všemi výhodami může být fakt, že zpětná vazba záleží na kvalitě článků, návštěvnosti daného webu (od toho se pak odvíjí i cena za PR článek) a mnohdy si na první ovoce musíte nějakou dobu počkat. Ovšem sklizeň úrody pak stojí opravdu za to.

Press News

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Seznam PR webů - kde publikovat pr článek?

24. 2. 2019 19:38

https://aktualitycz.cz/portfolio-medii-press-media/